Hotel 3 stele Craiova

x
Lasă-ne datele pentru ...
Trimite
x

Ce-au spus oaspeții noștri

Șederea noastră la acest hotel a fost minunată, am fost încântați de cum arată hotelul, camera, curățenia exemplară, și mâncarea fără reproș. Servicii ireproșabile!
Simona Mihai (Februarie 2018)
Șederea noastră la acest hotel a fost minunată, am fost încântați de cum arată hotelul, camera, curățenia exemplară și mâncarea fără reproș. Cu atât mai mult cu cât am fost cu copilul de 1 an și 4 luni, ne-am simțit foarte bine, personalul a fost foarte primitor, ospitalier și comunicativ, de la cei de la recepție, ospătari și doamnele de la curățenie. Servicii ireproșabile!
Simona Mihai (Februarie 2018)
Personalul nemaipomenit și foarte bine pregătit!!! Și grădina de vară este o locație perfectă pentru relaxare !
Adrian Durita (Mai 2017)
Am avut nunta în sala Glamour în anul 2015 și totul a fost la superlativ! Personal extrem de atent, locația impecabilă, mâncarea deosebit de gustoasă! Recomand cu toată încrederea.
Dana Danaricu (Octombrie 2017)
Ca organizator de evenimente, pot spune că se află printre locurile preferate. Personalul extrem de amabil și foarte sociabil. Recomand cu încredere Craiovita Hotel & Events. Totul la superlativ! “
Alina Corici (Octombrie 2017)
Minunat! Am luat decizia cea mai bună, când am hotărât să facem petrecerea nunții în această locație!
Ungureanu Luiza Veronica (Septembrie 2017)
Condiții extraordinare! Servire ireproșabilă! Personalul nemaipomenit și foarte bine pregătit! Și grădina de vară perfectă pentru relaxare! Camerele sunt foarte frumoase, curate și condiții de excepție!
Adrian Durita (Mai 2017)