Organizare evenimente

x
Lasă-ne datele pentru ...
Trimite
x
Trimite o cerere

Prezentări

Cu decor și terasă-grădină

Hotel Craiovița & Events are 3 saloane perfect adaptabile pentru evenimente de amploare. La cerere, amenajăm salonul Style pentru conferințe, prezentări și întâlniri de afaceri. În timpul verii, terasa cu vedere la parc devine locul ideal pentru pauzele de cafea cu protocol.

Vezi detalii

Nunți

Pentru noi începuturi

Fiecare cadru e prețios. Lumina naturală pune în valoare accesoriile în culoarea ta preferată: mov-pasional, turcoaz-exotic, argintiu-elegant. Ringul de dans adună sute de invitați.

Limuzină pentru miri, întâmpinare pe covor roșu și atmosferă relaxată. Dar și o grădină de vară și piscină în aer liber - pe care le poți folosi ca spații dedicate ceremoniilor în natură sau obiceiurilor de nuntă. Toate acestea vor deveni realitate dacă alegi restaurantele noastre pentru nuntă în Craiova.

Vezi detalii

Pătrunzi într-un ambient modern și rafinat, unde armonia culorilor, stilul și eleganța cu care a fost innobilat hotelul sunt organic legate cu grija permanentă pentru confortul oaspeților și zâmbetul cald și natural al angajaților te fac să crezi că, da, se poate și în România. Recomand cu mult drag acest hotel.
Bunea Crysa (Iulie 2017)
Minunat! Am luat decizia cea mai bună, când am hotărât să facem petrecerea nunți în această locație.
Ungureanu Luiza Veronica (Septembrie 2017)
Am avut nunta în sala Glamour în anul 2015 și totul a fost la superlativ! Personal extrem de atent, locația impecabilă, mâncarea deosebit de gustoasă! Recomand cu toată încrederea!
Dana Danaricu (Octombrie 2017)
Ca și organizator de evenimente, pot spune că se află printre preferatele locații. Personalul extrem de amabil și foarte sociabil. Recomand cu încredere. Totul la superlativ!
Alina Corici (Octombrie 2017)
Locație frumoasă, mâncare extraordinar de bună! Am avut o nuntă frumoasă datorită acestei alegeri!
Mihaela Voica (Octombrie 2016)